Landbrug

Mange landbrug har farligt affald, som skal opbevares og bortskaffes. Landbrug har mulighed for at opbevare og bortskaffe farligt affald på samme måde som andre typer virksomheder. Hos MV Farligt Affald tilbydes ansvarlig bortskaffelse af farligt landbrugsaffald. Har du brug for hjælp eller vejledning til hvordan du kommer i gang med at håndtere dit farlige affald er du velkommen til, at kontakte vores konsulenter

Små mængder

Har dit landbrug mindre end 50 kg farligt affald årligt, har vi en skræddersyet ordning til opbevaring og bortskaffelse af dit affald.

Ordningen fungere således:

  1. Ved tilmelding får du to 30-liters spændelågsfade med tilhørende skilte. Det ene
    fad er beregnet til spraydåser, mens det andet er til dit øvrige farlige affald.
  2. Når fadene er fyldt op, kan du nemt kontakte os på telefon eller via
    e-mail for at aftale afhentning.
  3. Du har mulighed for at få fadene udskiftet op til to gange om året.
  4. Vores erfarne personale vil veje affaldet ved afhentning, og du vil modtage en
    deklaration som bevis på korrekt bortskaffelse af dit farlige affald.

Ordningen fungerer som abonnement, du betaler én gang årligt. Prisen er inklusive spændelågsfade, transport, behandling og deklarationsgebyr.

Valg af den rigtige partner for farligt affald i landbruget er afgørende. Vælg MV Farligt Affald som din pålidelige samarbejdspartner, der sikrer, ansvarlig bortskaffelse af farligt landbrugsaffald. Kontakt os i dag og hør om vores  skræddersyede løsning og få tryghed om korrekt bortskaffelse af dit farlige affald i landbruget.

Ansvarlig bortskaffelse af farligt landbrugsaffald