Emballage og tilbehør

Når det drejer sig om farligt affald, er det afgørende at have korrekt emballage og sikkerhedsudstyr, der er robust og egnet til transport med lastbil. Det er vigtigt at overholde visse krav til opbevaring og transport af farligt affald.

Emballagen skal være:

 • egnet til den pågældende affaldstype
 • tæt og lukket forsvarligt
 • ren, rester af affald og mærkesedler, som ikke svarer til indhold, fjernes

Er affaldet farligt gods, skal emballagen ydermere være UN-godkendt.

Hos MV Farligt Affald tilbyder vi et bredt udvalg af UN-godkendte emballage og sikkerhedsudstyr i forskellige størrelser og typer. Vores emballager er designet til at opfylde de nødvendige krav og sikre en sikker håndtering af farligt affald.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette emballage til dit farlige affald, uanset om det er dunke, spændelågsfade, spunstromler eller palletanke. Vores erfarne team står til rådighed for at vejlede dig og sikre, at du vælger den mest passende emballageløsning til dine behov.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores UN-godkendte emballager og lad os sammen sørge for sikker og pålidelig håndtering af dit farlige affald. Du er mere end velkommen til at kontakte os via e-mail eller ringe til os.

Emballager til flydende affald

Palletanke

Palletanke er velegnede til større mængder flydende affald. Det kunne f.eks. være syre og baser, olie, vaskevand eller lignende. Palletanken rummer 1.000 l, måler 1200 mm i højden og er fremstillet i HDPE-plast. Palletanken stiller vi til rådighed ud fra et returprincip med depositum, hvor dette delvist returneres, hvis palletanken bliver genbrugt.

Oplagring af farligt affald

Spunstromler

Er din mængde af flydende affald lidt mindre, er 200 l spunstromler din løsning. Spunstromlen er X-godkendt og kan indeholde alle typer af syrer og baser, samt andre former for flydende affald. Tromlen måler 980 mm i højden.

Plastdunke

Hvis behovet for emballage ikke er så stort, har vi også en løsning til det. Vores 25 l HDFE-plastdunke er velegnede til små mængder flydende affald.

Overblik over forskelige typer farligt affald

Emballager til fast affald

Spændelågsfad

Spændelågsfade er velegnede til forskellige former for fast farligt affald. Det kunne fx. være olieklude, oliefiltre og små emballager, som ikke egner sig til transport. Vi har 200 l jernspændelågsfad, som måler 980 mm i højden. Dette er ikke egnet til syrer og baser. Har du affald, som indeholder syrer eller baser eller mindre mængder, skal du have fat i et af vores plast spændelågsfade. De fås i størrelserne 120 l, 60 l og 30 l.

Batterispande

De gule spande føres ikke længere, og erstattes derfor af 30 l blå spændelågsfade i plast.

Andre typer emballage

Udover ovennævnte emballager har vi stålbure til opbevaring og transport af forskellige typer trykflasker, papkasser til lysstofrør samt kanyle/kviksølvbokse i 2,5 l og 11 l.

Tilbehør og sikkerhedsudstyr

Til pakning af små emballager i spændelågsfad har vi 100 l sække med vermiculite, og til opsamling af spild tilbyder vi 50 l sække med oliesug.
Du kan købe sikkerhedsspuns i plast til dit spændelågsfad eller spunstromle, samt faremærker enkeltvis eller i ruller.

Vi har forskellige typer sikkerhedsudstyr på lager. Kontakt os for at høre nærmere om, hvilken slags du har brug for. Bl.a. har vi:

 • Ansigtsskærm
 • Forklæde
 • Gummistøvler
 • Halvmaske og filtre
 • Kemikaliehandsker
 • Kemikaliedragter
 • Sikkerhedsbriller
 • Støvmaske
 • Øjenskylleanlæg og flasker